Lottosystembog
Tipssystemer
Tip en Træffer 1
Systemoversigt
Tip en Træffer 2
Tp en Træffer 3
Tip en Træffer 4
Tip en Træffer 5
Tip en Træffer 6
Tip en Træffer 7
Tip en Træffer 8
Tip en Træffer VM
Travsystembog 1
Travsystembog 2

Personlige data

  • Ingen personlige oplysninger der registreres hos os, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
  • Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos os.
  • I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker – og anerkendt - krypteret metode gennem webshopsystemet.
  • Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen computer. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan det ske via browserindstillingerne.
  • Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form. Købsaftalen lagres ikke hos os på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra eventuelle køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en eventuel politiefterforskning.
  • Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos os. Ved tilmelding til mailinglisten vil man løbende modtage nyheder, tilbud og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Jf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.